SERVICII

Echipa Granit Lux transformă ideile în realitate!
Consultation

CONSULTAȚII

Nu știți de la ce să începeți?
Adresațivă la unul din telefoanele indicate pe pagina de contacte pentru a primi o consultare. Specialistul nostru vă poate oferi informații și estimări privitor la materialele necesare, metrajuri necesare și prețul acestora.
DESIGN

DESIGN

Doriți ceva exclusiv, ceva ce va încălzi sufletul zi de zi, dar nu știți ce anume? Echipa Granit Lux intervine cu idei, de la clasic pînă la inovativ modern. Dispunem de specialiști cu o experiență vastă și viziuni pentru fiecare în domeniului design-ului.
Site_survey__Templating-Tile_Image

PROIECTARE

Aveți o ideie, dar nu știți dacă vi se potrivește? Stabilim o întîlnire cu unul dintre specialiștii Granit Lux, la care vom priecta ideia Dvs. în program 3D, astfel imaginea viitorului proiect vă va ajuta să luați o decizie bazată pe o viziune practic reazizată.
Sourcing_of_Stone-Tile_Image

PIATRA POTRIVITĂ

Rezistentă la umezeală sau soare, temperaturi joase sau ridicate, pentru dormitor sau oficiu?
Echipa noastră intervine cu sfaturi și sugestii potrivite la această etapă importantă, alegerea corectă a pietrei, grosimea, densitatea, culoarea ș.a. proprietăți importante.
materiale de constructie

MATERIALE NECESARE

Pentru noi importă reputația și numele nostru. De la materialele procurate va depinde nu doar mersul lucrărilor, dar și calitatea acestora. La această etapă vă îndrumăm în alegerea materialelor necesare, conlucrăm cu furnizori care vor oferi materiale de calitate.
Fabrication__Finishing-Tile_Image

FABRICARE

Aveți un proiect elaborat sau e nevoie de o parte anumită? Oferiți dimensiunile viitorului proiect sau ale pietrei necesare și toate detaliile de finisare, precum marginile și decupările. Utilajul modern ne permite crearea acestuia, cu precizie maximă și calitate sporită.
Fitting-Tile_Image

MONTARE

De la montare Blaturi, Scări și Cămine pînă la Monumente, Răstigniri și Cavouri. În echipa Granit Lux avem specialiști cu experiență bogată în domeniu. Astfel putem executa lucrări în termeni exacți cu o calitate maxim înaltă oferind și o garanție pentru lucrările efectuate.
constructie

LUCRĂRI ÎN CONSTRUCȚIE

Specialiștii de la Granit Lux își cunosc meseria, de la temelie, pînă la acoperiș, efectuăm Lucrări de terasiere, fundație, turnarea betonului, construcţie şi montaj, termoizolaţie, finisare pentru pereţi, asamblare ferestrelor şi ușilor, lucrări de acoperiş.
Off-Cuts-Tile_Image

DEMONTARE

Schimb de țevi, montare utilaj pentru podea caldă, sau pur și simplu reînnoire . Echipa noastră vă ajută să salvați materialele de cîndva în stare viabilă prin demontarea profesionistă cu utilaj special, inclusiv oferim și transpotarea acestuia către al punct.

SOLICITĂ CONSULTAȚIE

Pentru a primi o cunsultație cît mai constructivă și productivă, îndepliniți formularul de mai jos cu informații despre proiect, astfel veți primi un apel de la specialistul potrivit solicitării Dvs. cu o informație maxim corespunzătoare.